Marketing, mi? Jól nyomják. Nem elég, hogy lehet meghívót küldeni, még egy kis bulvár-csalogatót is megeresztenek a hímnemű netezőknek: ha ide regisztrálsz, jó csajok közé kerülsz. Ügyes. Szóval mint az közismert :), megindult a wiw konkurencia, a myVip. Meghívó van dögivel, azaz nincs korlátozva, tehát hajrá. Aki bekerül, hívhatja meg ismerőseit nyakra és főre. Eddig jó. Az oldal randa, de a wiwnél gyorsabb, a képeket valóban jobban kezeli.

Most reggel viszont a következő bulvár hírt láttam a hírkeresőben a top hírek között:
"Bomba jó csajok regisztrálnak a MyVIP.hu-n! Képek"

Ja, tényleg, nem rosszak, kb. semmi extra, ilyenek terjednek az emailekben is, csak tíz képpel lejjebb már nincs rajtuk ruha, maximum még egy nő. Persze lehet, hogy ők tényleg hús-vér, bevállalós leányok, akik megmutatják, mi minden adatott nekik...de a bennem lévő kisördög azt mondatja, hogy inkább paid modellek, akikkel a myvip regisztrációt akarják kicsit felturbózni...

Bulvár. De ügyes. Lehet, hogy ez a myvip pozicionálása? Wiw a komoly embereknek, myvip a laza, bulizós fiataloknak?

Majd meglátjuk. Kíváncsian várom az első reklámok megjelenését.

------
ui.
Mivel már két ilyen social networking vagy milyen szájt is van, nem ártana egy magyar kifejezést találni rá. "Ismerősgyűjtő"? "Bejelölős?", "Értelmetlen marhaság :)"

------
feldátum2

Még egy apróság: ha jól látom, a myvipből nem lehet kijelentkezni. Ezt a kis nüansznyi malőrt remélhetőleg hamarosan kijavítják, mindenesetre érdekes. Vagy csak én nem találom, de akkor meg jól eldugták :)